Lägenhetshotell Stockholm

Lägenhetshotell i Norra Stockholm

Letar du efter ett lägenhetshotell i Stockholm? Hos oss på Staylong är du välkommen att stanna precis hur länge du vill, oavsett om det handlar om månader eller dagar. Våra boenden är en perfekt kombination av hotellrum och privat lägenhet. Du får ett rymligt boende i ett lugnt område med alla nödvändiga faciliteter – till priset av ett vanligt hotellrum.

Full utrustning & städservice

Våra lägenheter är utrustade med allt du kan tänkas behöva under din vistelse. Dessutom ingår städning 1 gång i veckan, så att du lugnt kan lägga ditt fokus på det du är här för att göra.

När du bokar ditt boende i Stockholm hos oss får du ett fullt utrustat kök, badrum med dusch, parkering och gratis wifi. Självklart tillhandahåller vi både handdukar och sängkläder. Har du elbil har vi även laddstolpar till förfogande.

Lägenhetshotell Badrum
Långtidsboende och korttidsboende på lägenhetshotell i Stockholm.

Staylong lägenhetshotell i Stockholm: Våra faciliteter

Lägenhetshotell i Stockholm för dig som söker långtidsboende eller korttidsboende.

Korttidsboende & långtidsboende i Stockholm

Staylong vill vara ditt förstahandsval när du letar efter ett lägenhetshotell i Stockholm. Vi finns här för dig oavsett om du letar efter ett fräscht och smidigt korttidsboende eller långtidsboende.

Våra lägenheter är byggda för lugn och ro med tjocka väggar i stenmaterial. Med andra ord är vårt boende perfekt för dig som är på affärsresa, gästforskare, föreläsare, student eller bara ute efter ett avkopplande besök. Vi håller till i Täby, och Stockholm city nås enkelt genom en snabb 30-minuters tågtur.

Ditt andra hem

Är du ute efter något mer än bara ett ställe att sova på? Då är vi absolut rätt alternativ för dig. På Staylong får du en luftig lägenhet där du kan bo, laga mat, arbeta och umgås. Kanske är du mellan boenden, renoverar eller behöver ett tillfälligt boende av någon annan anledning. Vi är ditt andra hem och erbjuder en fullt utrustad lägenhet med allt från smörkniv till bredband. I de flesta lägenheter finns dessutom en platt-TV. Allt med högsta standard och personlig service. Precis som ett lägenhetshotell i Stockholm borde vara. 

Varmt välkommen!

 

Vill du komma i kontakt med oss?